Individuele coaching

plan op maat

Ik luister naar je verhaal. Dat je zo moe bent, slecht slaapt. Niet lekker in je vel zit. Teleurgesteld maar ook verbaasd bent, want alweer geen ons eraf. “Geen òns!”.

Dat je baalt van die halve rol Oreo's, beker Ben & Jerry's of zak Hamka's. Om nog maar te zwijgen over je fitness-abonnement dat al tijden ligt te verstoffen in je keukenla.


Je kijkt zo uit naar een lekker gewicht en een goede conditie maar hebt geen idee waar te beginnen. En 'ns lekker relaxen? Ha! Dat gevoel ken je. Uit een ver verleden...

Het komt goed! Samen inventariseren we je valkuilen, nemen we je weekschema onder de loep en plannen we rustmomenten in. Jazeker, rust en ontspanning spelen een hoofdrol bij Geniet Gezond.

Ik begeleid je door goed naar je te luisteren en loods je door eventuele lastige momenten. Want bij Geniet Gezond geen eindeloos keuzemenu als je belt, maar een betrokken en motiverende coach die de telefoon opneemt! Ik ben er voor jou.

Als je wilt weten wat Geniet Gezond voor jou, je gezondheid en je kijk op het leven kan betekenen, bel of mail me dan. Een kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je tot helemaal niets.Ik zou het leuk vinden van je te horen!

Leaf